Útmutatók

Határozók támogatása

A határozók a weboldalon határozói tevékenységüket önkéntesen végzik, de jogosultak felhasználóktól származó pénzbeli támogatások fogadására.

Ha úgy érzed, hogy elégedett vagy egy határozó munkájával és szeretnél számára anyagi támogatást nyújtani, akkor ezt megteheted. Ha egy határozó fogad támogatásokat, akkor a profil oldalán, a felhasználói adatlapján egy PayPal Donate gombot találhatsz, amivel az anyagi támogatást kezdeményezheted. Az így felajánlott összeget személyesen a határozó kapja.

Az oldallal közreműködő határozókat a felhasználók lista oldalán, "Határozók" fül alatt találod. Az itt lévő táblázatban szerepel, hogy a határozó fogad-e támogatást.

Egy konkrét határozó határozói aktivitását a profil oldalán lévő "Határozásai" link alatt éred el.

Támogatások beállításai határozók számára

Ha határozó vagy, akkor jogosult vagy felhasználóktól származó pénzbeli támogatások fogadására. Te magad döntheted el, hogy fogadsz-e a felhasználóktól támogatásokat. A felhasználók közvetlenül a határozó személynek küldik a felajánlott összeget, azokat nem az izeltlabuak.hu osztja ki.

Profil oldaladon PayPal Donate gombot helyezhetsz el.

A támogatás gomb beállításait a profilod beállítások oldalon érheted el "Támogatás beállítása" menüpont alatt. Beállításához egy PayPal Donate gombot kell létrehoznod a PayPal felületén. Az így elkészült gomb PayPalnál létrejött azonosítóját másold be az izeltlabuak.hu támogatások szerkesztési felületén. Csak saját célra létrehozott gombot állíthatsz be, tehát nem cég, szervezet, vagy más személy számára konfiguráltat.

A befolyó összeg megfelelő adózásáról neked kell gondoskodnod.

Ahhoz, hogy a támogatás a profil oldaladon látszódjon, a beállítás mellett aktív határozói tevékenységet kell végezned.